Guardians Of The Galaxy Vol. 2: Awesome Mix Vol. 2 Deluxe Edition (2LP)

875 грн.
Out of stock
Повідомити про надходження
Повідомити про надходження товару
Ваше прохання прийняте!

Ви отримаєте повідомлення про надходження товару у продаж на вказані Вами контакти
Your E-Mail
Phone number (SMS)
- at least one of the fields is required
Формат носія  Вініл 12” (LP)
Кількість носіїв 2
Лейбл Hollywood Records
Штрих код B071F4NBMJ

1. Mr. Blue Sky (Electric Light Orchestra)

2. Fox on the Run (Sweet)

3. Lake Shore Drive (Aliotta Haynes Jeremiah)

4. The Chain (Fleetwood Mac)

5. Bring It on Home to Me (Sam Cooke)

6. Southern Nights (Glen Campbell)

7. My Sweet Lord (George Harrison)

8. Brandy (You're a Fine Girl) (Looking Glass)

9. Come a Little Bit Closer (Jay and The Americans)

10. Wham Bam Shang - a

11. Surrender (Cheap Trick)

12. Father and Son (Cat Stevens)

13. Flash Light (Parliament)

14. Guardians Inferno (The Sneepers (Featuring - David Hasselhoff))

Ми працюємо щодня з 10 до 19 без вихідних!