The Witcher - Netflix Original Series OST (Clear With Black & White Splatter Vinyl)

1 250 грн.
In stock
Купити за 1 клiк

Вініл  Кольоровий
Виконавець Sonya Belousova & Giona Ostinelli
Жанр Soundtrack
Країна виробник USA
Формат носія Вініл 12” (LP)
Кількість носіїв 2
Лейбл Milan Records
Штрих код 196587290313

1. Geralt of Rivia
2. Toss A Coin To Your Witcher
3. Happy Childhoods Make For Dull Company
4. They're Alive
5. The Time of Axe and Sword Is Now
6. I'm Helping the Idiot
7. Her Sweet Kiss
8. The Last Rose of Cintra
9. Late Wee Pups Don't Get to Bark
10. Tomorrow I'll Leave Blaviken For Good
11. It's an Ultimatum
12. Round of Applause
13. Giltine the Artist
14. You Think You're Safe
15. The Knight Who Was Taught to Save Dragons
16. Everytime You Leave

Ми працюємо щодня з 10 до 19 без вихідних!